The webpage is not working since JavaScript is not enabled. Most likely, you are viewing using Dropbox website or another limited browser environment.
Autor:
Piotr Pawlukowicz
Mail:
Piotr.Pawlukowicz@zut.edu.pl
Szacowanie mocy wina/miodu v.1.3
Ilość wina (w nastawie) [l]
ilość soku [l]
BLG soku [%]
Ilość glukozy/fruktozy oraz niecukrów w soku [kg]
Uwagi dotyczące obliczania mocy wina,
Ilość sacharozy (dodany cukier) [kg]
oraz inne informacje o kalkulatorze
sprawność procesu fermentcji [%]
http://ppawlukowicz.zut.edu.pl/?id=3129
Zawartość niecukrów w soku (miodzie) [%]
BLG wina [%]
udział soku w nastawie [%]
ilość niecukrów w winie [%]
korekta dla zawartości alkoholu [%]
Końcowa ilość cukru w winie [%]
Szacowana zawartość alkoholu w winie [%]
TYP wina:
Przywróć ustawienia domyślne
Drukuj